مقالات

انواع اینورتر

در توضیح انواع اینورتر می توان بیان کرد که اینورتر ها در یکی از انواع تقسیم بندی خود بسته به نوع کاربرد ، با توجه به سیستم خود به چهار دسته تقسیم می شوند.

اینورتر میکرو :

یکی از انواع اینورتر میکرو اینورترها هستند. میکرو اینورترها ، اینورترهای کوچکی هستند که بر پشت پنل خورشیدی سوار می شوند. از مزایای این نوع سیستم مدیریت بهتر خسارات سایه زنی و مانیتورینگ پنل خورشیدی است. در این فناوری حق بیمه وجود دارد بنابراین خسارات سایه زنی باید در برابر هزینه اضافی اندازه گیری و محاسبه شوند. میکرو اینورتر ها علاوه بر هزینه های بالاتر ، نقاط بیشتری از خرابی احتمالی را نیز به سیستم وارد می کنند. قبل از سرمایه گذاری در این فناوری در رابطه با گارانتی سازنده اطمینان حاصل فرمایید.

اینورتر های رشته ای :

نوع دیگر از انواع اینورتر اینورتر های رشته ای هستند. بسیاری از پنل های خورشیدی را که به صورت رشته ای در کنار هم قرار گرفته اند ، مدیریت می کنند. رشته ها پنل های خورشیدی هستند که به صورت سری به یکدیگر وصل می شوند. اینورترهای رشته ای مقرون به صرفه و قابل اعتماد هستند اما در سایه شدید ممکن است به اندازه کافی انرژی تولید نکنند. پیمانکار نصب همیشه باید یک بررسی سایه انجام دهد تا تأیید کند چگونه اینورتر رشته ای عمل خواهد کرد و وزن آن را در برابر مقدار انرژی از دست رفته به دست بیاورد.

بهینه ساز دی سی و اینورتر های رشته ای :

در شرایط سایه یک بهینه ساز دی سی و اینورتر می تواند راه حل دیگری باشد. بهینه سازهای DC دستگاه های کوچکی هستند که 1 یا 2 پنل خورشیدی را بطور همزمان مدیریت می کنند و به آنها کمک می کنند بیشترین میزان انرژی را بدون نیاز به پنل های خورشیدی همسایه در رشته تولید کنند. بدون بهینه ساز ، وقتی یک صفحه در رشته سایه زده می شود ، ولتاژ روی کل رشته به خطر می افتد.

بهینه سازها میزان افت سایه را فقط به پنل های آسیب دیده محدود می کنند.

مزیت دیگر مانیتورینگ سطح پنل ، مشابه سیستم میکرو اینورتر است. همچنین همانند سیستم میکرو اینورتر ، مقدار انرژی از دست رفته به دلیل سایه زنی باید در برابر هزینه های اضافی و نقاط شکست چندگانه محاسبه شود.

اینورتر مرکزی :

زمانی که سیستم ها به حدود 5 مگاوات یا بالاتر رشد می کنند ، می توانیم از یک اینورتر مرکزی کمک بگیریم. اینورترهای مرکزی اینورترهای بزرگ و با ظرفیت بالا هستند که حداقل یک مگاوات AC یا بیشتر دارند و غالباً با ترانسفورمر پله ای برای تقویت ولتاژ AC خروجی همراه می شوند تا بتوان انرژی را از مسافت های طولانی تر انتقال داد. به این ترتیب ، این مبدل ها به طور معمول در سیستم های بزرگ و با مقیاس ابزار مستقر می شوند.

در مقاله بالا انواع اینوتر را بر اساس نوع سیستم بررسی نمودیم.در دیگر مقالات انواع اینورتر را در تقسیم بندی های دیگر ارائه می دهیم.

5/5 - (1 امتیاز)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + چهارده =