مقالات

گیربکس حلزونی چیست؟

گیربکس حلزونی چیست؟

در مقالات گذشته مزایای استفاده از اینورتر را برای شما به طور کلی توضیح دادیم امروز در این مطلب می خواهیم به بررسی گیربکس حلزونی بپردازیم امیدواریم ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.

اگر به دنبال ارزان ترین گیربکس ها می گردید پیشنهاد ما این است که گیربکس حلزونی یا گیربکس مکعبی را در ماشین آلات صنعتی سبک مورد انتخاب قرار دهید.در این نوع گیربکس ها انتقال نیرو به وسیله ی دو چرخ دنده انجام می گیرد.موتور به کار رفته در این نوع گیربکس از نوع کوپله شده می باشد که بنابه نیاز مشتری مورد تولید و فروش قرار می گیرد.

معمولا مشتری هایی که به دنبال این وسیله می باشندنوع گیربکس تک لوله و کوپله شده را انتخاب می نمایند که بنا به نیاز این مشتری ها ما نوع درخواست آن ها را مورد تایید قرار می دهیم و برای آن ها تهیه می کنیم.

در صورتی که گیربکس حلزونی را مورد نیاز می باشید می توانید با کارشناسان شرکت هامر یار تماس برقرار نمایید تا از دقیق ترین قیمت این نوع وسیله آگاه شوید.

معمولا از این وسیله ارزشمند در محیط هایی استفاده می شود که می خواهند استحکام بالا و پایداری نسبی داشته باشند مورد تولید قرار می گیرد.

اجزای تشکیل دهنده این وسیله یک هاب کروی،شفت و بلبرینگ می باشد.می توانید در مواردی شفت را به صورت مستقیم به الکتروموتور های مورد نظرتان متصل نمایید.

برای خرید پمپ وکیوم می توانید وارد لینک شوید. در صورت نیاز به مشاوره و یا استعلام قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

جنس بدنه گیربکس حلزونی

معمولا تولید این دسته از وسیله ها از جنس آلومینیوم می باشد.در مواقعی نیز از جنس چدن برای تهیه ی بدنه این وسیله ها استفاده می شود.

وجود آلومینیوم و چدن باعث می شود که این نوع گیربکس حلزونی در برابر لرزش ها و تکان ها مقاومت نسبتا بالایی داشته باشد.

قسمت های تشکیل دهنده ی گیربکس های حلزونی

همان طور که در مطالب بالا گفته شد جنس بدنه ی این وسیله طوری طراحی شده است که پایداری نسبتا بالایی در برابر لرزش ها و تنش ها داشته باشد.معمولا اجزای تشکیل دهنده ی این جعبه دنده ها را قسمت های مختلفی در بر می گیرد که در ادامه برخی از آن ها را برای شما نام می بریم:

  • فلنج ورودی
  • ماردون دنده فولادی
  • درپوش محفظه بلبرینگ
  • دنده برنجی
  • پوسته گیربکس

قسمت های تشکیل دهنده ی گیربکس حلزونی  معمولا به شکلی که در بالا گفته شد می باشد اما در مدل های مختلف ممکن است این اجزا متفاوت باشد.

خاصیت های جعبه دنده حلزونی

همان طور که بیان کردیم قسمت ورودی این جعبه دنده از جنس فولاد می باشد که با دنده خروجی برنجی همیشه در ارتباط است و همیشه در تماس می باشد.وظیفه ایی که این جعبه دنده را دارا می باشد این است که در مواقعی که این وسیله کاهش دور انجام می دهد نیز یک زاویه 90 درجه ایجاد می کند.خاصیتی را که ذکر کردیم باعث می شود طراحانی که سیستم های مخازن های کوچک را طراحی می کنند برای میکسر های کوچک از این نوع گیربکس های حلزونی استفاده کنند.

اگر بخواهیم خاصیت دیگری را برای این وسیله ارزشمند در نظر بگیریم می توانیم به جرات بگوییم:

جنس ساخته شده ی دنده برنجی در این جعبه دنده مخلوطی از آلیاژ های فسفر و برنز می باشد ترکیب برنز و فسفر باعث می شود استحکام این دنده ها در هنگام تنش های بالا افزایش یابد و مقاومت بالایی در مقابل ساییدگی نیز از خاصیت فسفر و برنج می باشد.

استفاده از ترکیب این نوع آلیاژ در این نوع گیربکس حلزونی باعث می شود این دنده ها با توجه به کارکردی که دارند عمر نسبتا بالاتری نسبت به سایر جنس ها داشته باشند.

بیشتر بخوانید: گیربکس sew چیست و چه کاربردهایی دارد؟

جنس اجزای تشکیل دهنده ی داخلی جعبه دنده حلزونی

ماردون فولادی در قسمت های ابتدایی این جعبه وجود دارد،معمولا از یک سمت به نیروی محرکه و از سمتی دیگر به الکترو موتور متصل می شود  ساختار این ماردون ها از جنس فولاد می باشند،وجود فولاد باعث می شود که دیگر صدای آن چنانی در هنگام کار کرد این دستگاه حس نشود.

در قسمت بیرونی این دستگاه معمولا برای قسمت هایی که فشار کمتری دارند از بدنه آلومینیومی استفاده می شود اما در قسمت هایی که تقریبا فشار نیوتونی بالای 500 دارند معمولا از نوع بدنه چدنی این نوع جعبه مورد استفاده قرار می گیرد.

در فشار های بالاتر معمولا از بدنه ی چدنی استفاده می کنند چرا که چدن در برابر آلومینیوم مقاومت نسبتا بالاتری در برابر تحمل فشار ها می باشد.

در این مقاله گیربکس حلزونی را برای شما به طور دقیق توضیح دادیم در آینده برای شما کاربردهای این جعبه دنده ها را برای شما شرح خواهیم داد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =