Danfoss (40)

Emotron (16)

سافت استارتر چیست ؟

سافت استارتر یا راه انداز نرم وسیله است که با راه اندازی نرم موتور از بروز مشکلات ناشی از راه اندازی الکتروموتور جلوگیری می کند و سبب افزایش طول عمر موتور می گردد. سافت استارتر با رساندن تدریجی الکتروموتور به دور نامی خود از بروز تنش های الکترونیکی و مکانیکی جلوگیری می کند.

انواع سافت استارتر :

سافت استارتر ها در نقاط مختلف دنیا در طیف گسترده ی توانی و با مشخصات فنی مختلفی مناسب برای به کارگیری در بخش صنعت و … طراحی و تولید می شوند. از جمله این برند های شناخته شده در بازار فروش سافت استارتر ، می توان به برند دانفوس که در کشور دانمارک تاسیس شده و همچنان در حال فعالیت در این زمینه می باشد، اشاره نمود. سافت های دانفوس در مدل های مختلفی ارائه می گردند که در بین آن ها مدل های MCD 500، MCD 201 و MCD 202 تاکنون بیشترین فروش را داشته اند. البته باید گفت برند ایموترون نیز به نوبه ی خود توانسته جایگاه خوبی را در بازار بدست آورد و مدل MSF خود را در بیشتر صنایع وارد کند.

علاوه بر مدل های مختلفی که برای سافت استارترها وجود دارد، می توان آن ها را بنا بر مقدار ولتاژی که استفاده می کنند، به دو دسته ی سافت استارتر تکفاز و سه فاز تقسیم بندی نمود.

تفاوت سافت استارتر و درایو :

سافت استارتر وسیله ای است که جهت راه اندازی نرم در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد و همانطور که از نامش پیداست به این منظور کاربرد دارد.

در مقابل ، اینورتر علاوه بر راه اندازی نرم در هنگام شروع به کار دستگاه ، توانایی کنترل سرعت و گشتاور را در نیز در تمامی مراحل دارد. همچنین اینورتر دارای قابلیت های فراوانی از جمله تغییر موقعیت ، تغییر دور و ….. می باشد. در واقع اینورتر در مقایسه با سافت استارتر نمونه ای بسیار پیشرفته تر و با ویژگی ها و قابلیت های بسیار است.

در انتخاب بین سافت استارتر و درایو برای کاربری هایی که تنها به یک راه انداز نرم نیاز است سافت استارتر مورد استفاده قرار می گیرد و در مابقی موارد که علاوه بر راه اندازی نرم دیگر ویژگی های موجود در اینورتر نیز نیاز است اینورتر را استفاده می کنند. با توجه به قیمت به صرفه و اقتصادی سافت استارتر کاربرانی که نیاز به ویژگی و آپشن های موجود در اینورتر را ندارند سافت استارتر را انتخاب می نمایند.

کاربرد سافت استارتر :

سافت استارتر در تمامی مواردی که نیاز به یک راه انداز نرم جهت جلوگیری از آسیب به دستگاه احساس می شود ، کاربرد دارد. از جمله ی این کاربرد ها می توان به استفاده در پمپ ها ، کمپرسور ، نوار نقاله ، سنگ شکن ، سانتریفیوژ ، آسیاب ، فن ، میکسر و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.

نحوه نصب سافت استارتر :

در راه اندازی و نصب همه انواع سافت استارتر می بایست در ابتدا برق همه پایانه های ورودی را قطع کرد. این تجهیزات صنعتی ، درست مانند کنتاکتور ها که در کلید زنی مدارات قدرت مورد استفاده قرار می گیرند، دارای دو نوع سیم بندی می باشند. یک سیم بندی مربوط به بخش قدرت و راه اندازی بوده و سیم بندی دیگر به بخش فرماندهی و کنترل عملکرد مربوط می شود.

از آنجایی که سافت استاتر ها نمی توانند همانند یک درایو (اینورتر) با برق ورودی تغذیه شوند ، می بایست در هنگام نصب و راه اندازی ، آن ها را بصورت جداگانه از طریق فاز و نول تغذیه نمود.

سافت استارتر دارای سه ورودی و سه خروجی می باشد که خروجی آن می بایست به الکتروموتور متصل گردد. اما از آن جا که در بیشتر مدل های سافت استارتر بین قسمت اول و سوم ورودی یک تریستور قرار دارد، ورودی و خروجی در آن ها بعد از مدتی به صورت اتصال کوتاه در آمده (اصطلاحا بای پس می شوند) ، بنابراین در نصب ، ابتدا کنتاکتور را قرار می دهند و سپس سافت استارتر به آن متصل می شود تا الکتروموتور مستقیما به برق متصل نباشد.

فروش سافت استارتر :

شرکت هامریار نمایندگی فروش انواع سافت استارتر اعم از سافت استارتر تک فاز و سافت استارتر سه فاز در برندها و مدل های گوناگون آماده ارائه خدمات به مشتریان گرامی می باشد. از جمله برندهای پر فروش سافت استارتر ایموترون   (Emotron) و سافت استارتر دانفوس (Danfoss) می باشد.

جهت دریافت قیمت سافت استاتر و کاتالوگ سافت استارتر با کارشناسان فنی و واحد فروش شرکت هامریار 33532199-021 و 33532192-021 تماس حاصل فرمایید و اطلاعات لازم را در زمینه خرید سافت استارتر کسب نمایید.

دریافت کاتالوگ سافت استارتر

دریافت لیست قیمت سافت استارتر

مشاهده ی محصولات سافت استارتر